Ballonvaarten RKVV Koewacht

Wat leuk dat u overweegt om via onze clubactie een ballonvaart te kopen!!

Behalve dat het voor u een prachtige ervaring beloofd te worden steunt u hiermee ook de jeugdafdeling van RKVV Koewacht. We gaan deze extra inkomsten gebruiken om er een mooi kamp voor de jeugd van te organiseren van 4 dagen. Met deze actie willen we proberen om de kosten per deelnemer aan het kamp zo laag mogelijk te houden. Op deze manier kunnen er zo veel mogelijk kinderen mee.

We kunnen u een ballonvaart aanbieden waarbij vertrek of landen gepland ligt rondom Koewacht. Uiteraard is dit afhankelijk van windrichting/windkracht en dergelijke. Een aantal dagen voordat de vlucht door gaat wordt er telefonisch besproken of het dan ook uitkomt voor u. Deze vluchten gaan plaats vinden van mei tot en met september 2021.

Opgeven kan op de volgende manier:

Stuur een e-mailtje naar secretarisjz@rkvvkoewacht.nl met onderstaande gegevens:

  • uw naam
  • uw telefoonnummer
  • uw e-mailadres om eventueel informatie toe te sturen

Tevens verzoeken we u vriendelijk € 139,00 over te maken op NL73RABO0330416243 t.n.v. RKVV Koewacht o.v.v. ballonvaart. Zet daar voor de zekerheid ook even uw naam bij zodat het gekoppeld kan worden aan de inschrijvingsmail. Als genoemd bedrag is bijgeschreven is de inschrijving pas definitief.

Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en alleen voor bovenstaande doeleinden worden gebruikt.

Mochten er nog vragen zijn kan u altijd een mailtje sturen naar bovenstaand mailadres.

Jeugdbestuur RKVV Koewacht.